Una vegada més, l’Associació Gastronòmica Olla de la Plana, ha celebrat una jornada gastronòmica amb nosaltres.
Enguany ha sigut la segona edició de les beques que atorga l’Olla de la Plana a alumnat de Cosda per completar la seua formació en establiments de reconegut prestigi, fruit del conveni que es va signar el curs passat, en el que dos alumnes del centre, Paco Mateo de sala i Ana Pallarés de cuina, van fer una estada en el Restaurant Martín Berasategui, en Lasarte-Oria, Guipúscoa.
En Juanlo Sanchís, president de l’Associació, ha lliurat les beques als dos alumnes del cicle superior de Direcció de Cuina i Direcció de Serveis en Restauració, de segon i de tercer curs.
Adrián Martínez, de 21 anys de la Vall d’Uixó, alumne de tercer en el apartat de cuina i Javier Costa, de 20 anys, de Torreblanca, alumne de segon en el apartat de serveis.
Ambdós faran una estada formativa en El Celler de can Roca en Girona, amb una dotació econòmica de 1.500 € per a cada u, per a les seues despeses.
Compartim l’interessant article del Periódico Mediterráneo.